Αποκλειστικό | Κλοπή μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι – άφαντος ο δράστης

Share on:

Ανενόχλητοι και με ιδιαίτερη άνεση δρουν επιτήδειοι σε όλο το λεκανοπέδιο. Χωρίς ίχνος άγχους και με φυσικότητα που ξεπερνά και τον πιο επιτυχημένο χολιγουντιανό ηθοποιό αρπάζουν περιουσίες ανθρώπων και γίνονται άφαντοι.

Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η Valuenews.gr, καταγράφεται η κλοπή που διέπραξε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, ένας άνδρας μέσης ηλικίας, πιθανόν ρομά, στην περιοχή του Χαλανδρίου, σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά και με αρκετούς από τους κατοίκους της περιοχής να κινούνται παραπλεύρως των πεζοδρομίων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο δράστης εντοπίζει στην αυλή ενός σπιτιού δύο παλέτες που καλύπτουν την είσοδο της οικίας και με ιδιαίτερη άνεση τις αρπάζει και φεύγει. Λίγα λεπτά αργότερα, στο ίδιο βίντεο, περνά με το αυτοκίνητο του φορτωμένο με τα κλοπιμαία στην οροφή, μπροστά από το σπίτι που διέπραξε την κλοπή, επίσης χωρίς κανένα φόβο και με τακτική που δείχνει να΄ ναι ώρα εργασίας και όχι διάπραξη κλοπής.

Ο Κλέφτης ξαναγυρνά στον “τόπο του εγκλήματος

Το συμβάν κατήγγειλε στην αστυνομία η παθούσα, ωστόσο φαίνεται ότι τέτοιου είδους περιστατικά έχουν καταγγελθεί στις αρχές πολλές φορές, χωρίς δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων να εντοπίζεται ο δράστης.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο δράστης που διακατέχεται από απερίγραπτο θράσος και άνεση πέρασε μερικά 24ωρα από το ίδιο σημείο και είχε μάλιστα και την φαεινή ιδέα να συνομιλήσει με την παθούσα – καταγγέλλουσα.

Ιστορία κλοπής και γέλιου στην Ελλάδα του σήμερα.

Πηγή : Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE