Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του Σκαφτούρου

Share on:

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Σκαφτούρου, μέσα στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.Οι αστυνομικοί εξετάζουν τον τρόπο δράσης των δολοφόνων του Σκαφτούρου ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο η μοτοσικλέτα που βρέθηκε στην περιοχή της Βοιωτίας.

Η μηχανή βρέθηκε στη διασταύρωση της Χασιάς με τη Στεφάνη ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η μαρτυρία ενός αγρότη ο οποίος επέβαινε στο όχημά του ο οποίος απειλήθηκε από τους εκτελεστές, προκειμένου να το παρατήσει για να το πάρουν και να καταφέρουν να το σκάσουν από το σημείο.

Τα δύο σενάρια για την εντολή δολοφονίας

Για το θέμα της δολοφονίας Σκαφτούρου, μίλησε ο ταξίαρχος έν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος , ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι τυχαίο ότι έγινε στο χωριό του, η διαφυγή είναι πολύ εύκολη από αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολλοί οι διάδρομοι διαφυγής και δεν διακινδυνεύουν» .

Όσον αφορά το ποιος παρήγγειλε το συμβόλαιο θανάτου, ο κ. Κατερινόπουλος είπε μιλώντας στο Star:«Η μία εκδοχή είναι να δόθηκε μέσα από τη φυλακή, από αντίπαλη ομάδα που θέλει να κυριαρχήσει στον χώρο που δραστηριοποιούταν και αυτός. Η άλλη εκδοχή είναι να έχει δοθεί από την ίδια του την ομάδα. Έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν ότι κάποιοι βιάζονται να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας και θέλουν να αναλάβουν οι ίδιοι την ομάδα ή να δημιουργήσουν νέα».Όπως εκτίμησε, εάν οι δράστες είναι από άλλη ομάδα, η δολοφονία του «θα μπορούσε να είναι και μήνυμα σε άλλους ανθρώπους».

Πηγή :in.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE