Τετραήμερη αναβολή στη δίκη Αναγνωστόπουλου

Share on:

Δεκτή έγινε από το δικαστήριο η αίτηση της υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για βραχύχρονη αναβολή της δίκης για το θάνατο της Καρολάιν.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο κατηγορούμενος δήλωσε έγγαμος και χήρος, ενώ από την πλευρά της οικογένειας, οι γονείς της Κάρολαιν δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Ο εκπρόσωπος των γονιών του θύματος έκανε λόγο για κινητικά προβλήματα του πατέρα ενώ τόνισε πως το να αντικρίσει τον δολοφόνο του παιδιού της δεν θα έκανε καλό στην ψυχική υγεία της μητέρας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί, αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της». Αναφερόμενος στην κόρη της Κάρολαιν Λυδία, ο εκπρόσωπος δήλωσε: «Η μητέρα της Καρολάιν -όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Η διαδικασία της δίκης αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 12/4.

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE