Τι καιρό θα έχουμε το Πάσχα – Το ψήσιμο του οβελία με βροχές

Share on:

Άστατος θα είναι κατά βάση ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως δεν θα γλιτώσουμε τις βροχές στο πασχαλινό τραπέζι.

Με αστάθεια ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά από αύριο Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα νότια τμήματα του Αιγαίου.

Ωστόσο, τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε και πάλι φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε πολλές περιοχές. Το βράδυ της Ανάστασης ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα.

Πιο αναλυτικά :

Μεγάλο Σάββατο

Νεφώσεις που σταδιάκα θα αυξηθούν στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές στις περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια θα είναι δυτικοί 3 με 5 και στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΜΥ, την Κυριακή του Πάσχα, οι νεφώσεις θα είναι τοπικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά και στα κεντρικά και τα βόρεια με σποραδικές βροχές. Διάσπαρτες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά από το απόγευμα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι 3 με 5 μποφόρ.

Πηγή : thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE