Παλαιόχωρα Ημαθίας | Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη

Share on:

Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου που σκότωσε ακαριαία την 15χρονη

Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη, τραυματίζοντας σοβαρά την μητέρα και την αδελφή της. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 37χρονη μάνα, σε σταθερή κατάσταση η μικρότερη κόρη της οικογένειας – Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον υπαίτιο οδηγό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Παλαιοχώρα, κοντά στη Βέροια, όπου ο ασυνείδητος οδηγός ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε τη γυναίκα ηλικίας 37 ετών, μαζί με τις κόρες της, 11 και 15 ετών αντίστοιχα, την ώρα που περπατούσαν σε κεντρικό δρόμο.

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή και να εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα 28 ετών, ωστόσο το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, κάτι που σημαίνει ότι η δικογραφία θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα, εκείνος θα ασκήσει δίωξη και θα κινηθεί στη συνέχεια η σχετική διαδικασία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αποτελεί ο πατέρας της οικογένειας, κήδευσε την 15χρονη κόρη του το Σάββατο χωρίς την γυναίκα και την κόρη του στο πλευρό του γιατί βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ο 28χρονος οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι από το ίδιο χωριό, Παλαιοχώρα Ημαθίας και αναφέρουν πως είναι Ρομά.

Ο νεαρός οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δύο κόρες της, πριν από 15 μέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λατρεύει την ταχύτητα και κάτοικοι της Παλαιόχωρας αναφέρουν ότι τον είδαν πολλές φορές να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ, φαίνεται ο 28χρονος να ξέσπασε στο γκάζι λόγω καυγά που είχε με την γυναίκα του. Ένας κάτοικος του χωριού ανέφερε χαρακτηριστικά, “μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι”.

Αμέσως μετά το τροχαίο, ο 28χρονος οδηγός τράπηκε σε φυγή, με τις αρχές να τον αναζητούν για να τον συλλάβουν. Παρόλα αυτά, ο νεαρός οδηγός πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο σπίτι του 28χρονου Ρομά

Άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE