Πάτρα | Ανάγκασαν 35χρονο να πει τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά

Share on:

Το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών πέρασε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ομάδα ατόμων κατά την επίσκεψη του σε επιχείρηση, τον ανάγκασαν- έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες- να πει τα Κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά!

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά, θέλοντας ίσως να καλύψει τους δράστες. Σε δηλώσεις του πάντως μετά, είπε ότι όλα ήταν ένα καλαμπούρι και δεν έχει απαιτήσεις ούτε θέλει να στραφεί εναντίον κανενός.

“Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα. Δεν μου είπαν οι άνθρωποι, κάτι. Εγώ το ήθελα κι επειδή με γνωρίζουν , από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά μου έβαλαν φωτιά για το καλαμπούρι. Κι αυτοί έκαναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια”.

Παράλληλα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά. Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης, αναζήτησε υλικό για την υπόθεση και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι όλα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και αναπαράχθηκαν από τα media της Αθήνας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή : thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE