Μοσχάτο | Σύλληψη 47χρονης για κατηγορία ανθρωποκτονίας 50χρονου λογιστή – “Μου έφαγε 200.000 ευρώ” (Video)

Share on:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή Νικόλαου Κομπογιώργα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 47χρονη, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και κίνητρο τις οικονομικές διαφορές, υποστήριξε ότι ο 50χρονος της “είχε φάει 200.000 ευρώ”.

Σύφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος εργαζόταν ως λογιστής, ασφαλιστής και σύμβουλος επενδύσεων, ενώ φέρεται να μην ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στη γειτονιά του.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η 47χρονη αναζητούσε τον 50χρονο στη γειτονιά του στο Μοσχάτο και απευθυνόμενη σε εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων, φωναζε “θα τον σκοτώσω τον π@@@@ή.

Πώς έχασε τη ζωή του ο 50χρονος

Οπως ανέφερε η 47χρονη στις αστυνομικές Αρχές, αρχικά προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο κάνοντας μια θηλιά σε ένα καλώδιο. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε η 47χρονη, ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη κατά τη διάρκεια του καβγά έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.

“Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες”, φέρεται να του είπε.

Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ανέβει στην καρέκλα με τη ζώνη στο λαιμό και να την εκλιπαρούσε, προκειμένου να την ηρεμήσει, “απειλώντας” ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά η απόπειρα αυτή είχε τραγική κατάληξη.

Πηγή : thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE