Κρήτη | 33χρονη που νοσούσε με κορονοϊό κατέληξε σε ταξί πριν προλάβει να εισέλθει στο Βενιζέλειο

Share on:

Μία 33χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της πριν καν προλάβει να εισέλθει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για να γίνουν σαφή τα αίτια θανάτου της.

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/11) στον προαύλιο χώρο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στην Κρήτη, όπου μία 33χρονη γυναίκα εξέπνευσε μέσα σε ταξί πριν καν προλάβει να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο σύζυγος της 33χρονης γυναίκας μετέφερε τη σύζυγο του με ταξί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ νοσούσε με Covid19 επί μία εβδομάδα. Άμεσα οι γιατροί έσπευσαν στο ταξί και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και διασωλήνωση στην 33χρονη, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα, όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο», δήλωσε στο Cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

Ασφαλείς πηγές ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις της όταν το ταξί έφτασε στο νοσοκομείο.

Πλέον η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να διασαφηνίσει αν η 33χρονη έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορονοϊού ή έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως δεν γνώριζε.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE