Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Share on:

Κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ζήτησε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.Το περιστατικό, που βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση, συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα, όταν ένας 49χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα, μόλις λίγα λεπτά αφού είχε εξέλθει από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη.Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Όμως, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος «έσβησε» στο κάθισμα του συνοδηγού.Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας.Παράλληλα, συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE