Κατάθεση αστυνομικού για τη δίκη Άλκη Καμπανού | “ Ξεψύχησε στα χέρια μου ”

Share on:

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού , μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε το μοιραίο βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στη Χαριλάου, με οπαδικά κίνητρα.

Σειρά έχουν σήμερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά τη φονική επίθεση, μετά τις καταθέσεις του πατέρα και της μητέρας του Άλκη και των τριών νεαρών που ήταν μαζί του, στην τελευταία βόλτα της ζωής του. Ο τέταρτος της παρέας θα καταθέσει αργότερα λόγω ατυχήματος. Πριν ανέβουν οι αστυνομικοί στο βήμα του μάρτυρα, κλήθηκε να απαντήσει σε συμπληρωματικές ερωτήσεις της Εισαγγελέως της έδρας, ο 20χρονος φοιτητής, με την κατάθεση του οποίου ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση, την περασμένη Δευτέρα.

   Αμέσως μετά, κατέθεσε αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Η κατάθεσή του συγκλονίζει…

“Κατεβαίνω από το περιπολικό με τον συνάδελφο… κάποια στιγμή είδα έναν νεαρό όρθιο κοντά σε σκαλιά που είχε αίμα στο κεφάλι και στο πόδι. Όπως γύρισα το κεφάλι μου είδα τον Άλκη πεσμένο σε μία λίμνη αίματος . Άμεσα έτρεξε ο συνάδελφος να φέρει το βαλιτσάκι των πρώτων βοηθειών από το περιπολικό και προσπάθησα να δώσω πρώτες βοήθειες στον Άλκη. Είχε ελάχιστα τις αισθήσεις και έδειχνε το πόδι του, εκεί που δέχθηκε μαχαιριά, έλεγε «εδώ, εδώ». Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να τον κρατήσουμε στη ζωή αλλά δεν καταφέραμε και, μετά από λίγα λεπτά, ξεψύχησε. Ήταν σοκ να φεύγει στα χέρια σου ένα νεαρό παιδί. Είδα μία τεράστια λίμνη αίματος γύρω από τον Άλκη, ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο. Η φόρμα του ήταν βουτηγμένη στο αίμα. Υπήρχε και μαύρο αίμα που σημαίνει ότι χτυπήθηκαν ζωτικά όργανα. Υπήρχαν και άλλες λίμνες αίματος σε αρκετά σημεία. Ένα από αυτά ήταν το σημείο όπου βρέθηκε το δρεπάνι. Η λαβή του ήταν προς την κολώνα και η κοπή του προς τον Άλκη.”

       Στο εδώλιο κάθονται 12 άτομα, νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ που όλοι αρνούνται ότι χτύπησαν τον άτυχο Άλκη.

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE