Yπόθεση Βέροιας | Δεν σκότωσα το παιδί μου λέει η μάνα

Share on:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 29χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε» φέρεται να είπε στον ανακριτή η 29χρονη.

Ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11 μηνών βρέφους.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1). Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου προχώρησε σκυφτή ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.

Σκυφτή χωρίς να κάνει δηλώσεις βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 11 μηνών κοριτσάκι της. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ασφυκτικό θάνατο μέσα το νερό. Το μωρό δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Οι αρχές τη συνέλαβαν και φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η 29χρονη που αρνείται τα πάντα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1). Κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας.

Όλο το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί. Οι δικοί της τη ρώτησαν πού είναι το παιδί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπάθειες των αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE