Αποχαιρετισμός του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη | Σε κλίμα οδύνης η κηδεία (Vid)

Share on:

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν σήμερα συγγενείς και φίλοι τον 16χρονο Ρομά, Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος κατέληξε, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Απαρηγόρητοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, που έχουν στο πλευρό τους Ρομά από όλη την Ελλάδα.

Η πομπή ξεκίνησε από το σπίτι του 16χρονου στον οικισμό «Αγία Σοφία» σε κλίμα οδύνης με πλήθος κόσμου να ακολουθεί για να αποχαιρετήσει τον νεαρό, που ήταν πατέρας ενός βρέφους 1μιση ετών.

Στον οικισμό “Αγία Σοφία” νωρίτερα στο σπίτι του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη ήχησαν ως αποχαιρετισμός τα τραγούδια που άκουγε ο ίδιος. Απαρηγόρητη είναι η σύζυγος του αλλά και οι γονείς και οι φίλοι του που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Εν αναμονή της απόφασης του συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την προφυλάκιση η μη του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, η οποία θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα εκπνεύσει και η προθεσμία των πέντε ημερών που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας.

Η προθεσμία ξεκίνησε χθες και το συμβούλιο θα κληθεί να λύσει τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή που προέκυψε στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE