ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της Παγώνη για να διαφημίσουν φάρμακο

Share on:

Ρεπορτάζ Γεωργία Ζιαγάκη

Η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ενημερώνει και προειδοποιεί τον κόσμο σχετικά με τη διαφήμιση ενός φαρμακευτικού σκευάσματος- προϊόντος με ονομασία “fungent” που χρησιμοποιεί το όνομα της.

Συγκεκριμένα, συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στο σύνολο των καταναλωτών καθώς η ίδια ουδέποτε δεν παραχώρησε συνέντευξη αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του εν λόγω προϊόντος, όπως ούτε έχει αναμειχθεί στην προώθηση και πώληση του.

Σε συνέντευξη της στη ValueNews.gr η Πρόεδρος αναφέρει πως έπεσε στην αντίληψη της η διαφήμιση μετά από σχεδόν 2 μήνες που κυκλοφορεί.

Την Δευτέρα καταθέτω με τον δικηγόρο μου την μήνυση και αγωγή.

“Πριν λίγες ημέρες μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου να με ρωτήσει για μια αλοιφή που διαφημίζω στο facebook και αν είναι καλή, εγώ όμως δεν καταλάβαινα τι εννοούσε. Μου εξηγεί πως υπάρχει ανάρτηση με εμένα σε ένα site που διαφημίζεται με τις φωτογραφίες μου μια αλοιφή για την μυκητίαση, εδώ και 2 μήνες και μάλιστα ο κόσμος την αγοράζει. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου πρόκειται για κάποιο αστείο και προσπάθησα να εξηγήσω ότι εγώ δεν έχω κάνει καμία διαφήμιση και δεν έχω δώσει και πουθενά σχετική συνέντευξη. Εκείνη τη στιγμή που έστειλαν και το site να το δω. Μπαίνω μέσα και έπαθα την πλάκα της ζωής μου, ήταν η φωτογραφία μου με συνέντευξη μου.

Αμέσως τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το ανέφερα και έγινε η καταγραφή και τώρα κάνουν τις δικές τους ενέργειες. Την Δευτέρα καταθέτω με τον δικηγόρο μου την μήνυση και αγωγή. Προχώρησα σε ανάρτηση στο facebook για να ξέρει ο κόσμος ότι εγώ δεν διαφημίζω τέτοια πράγματα και να μην πηγαίνει να παίρνει αλοιφές, ούτε ξέρω τι αλοιφή είναι η συγκεκριμένη, τι έγκριση έχει ή ποιος την έχει βγάλει. Έψαξε ο δικηγόρος μου και βρήκε ότι το συγκεκριμένο site ανήκει σε κάποια γιατρό, με την οποία όταν επικοινωνήσαμε είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνεται τέτοια απάτη, όταν το συζήτησα μου είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι συχνό φαινόμενο. Ο κόσμος να μην αρκείτε σε αυτά που ακούει και να το ψάχνει περισσότερο. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να διαψευσθούν τέτοιου είδους πληροφορίες είναι με ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό στα social media.

Η ανάρτηση της

Η Ματίνα Παγώνη παραθέτοντας την παρακάτω φωτογραφία της ανακοίνωσης του δικηγόρου της, αναφέρει: ” Οφείλω να ενημερώσω… ότι αυτοί που χρησιμοποιούν το όνομα μου για διαφήμιση αυτού του σκευάσματος εξαπατούν τον κόσμο!!”


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE