Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 19χρονης δοκίμου του ναυτικού

Share on:

Ολα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας, της ναυτικής δοκίμου που πέθανε στη Νάπολη, ερευνούν οι αρχές.Η νεαρή δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού επέβαινε στο πλοίο “Προμηθεύς” και την Τρίτη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολι της Ιταλίας, καθώς παρουσίασε πυρετό.

Η κλινική εικόνα της 19χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφάνισε πυρετό και παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το τριήμερο 18-21 Αυγούστου που τα δύο πλοία -το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης “Προμηθέας” στο οποίο επέβαινε η άτυχη Θάλεια και η φρεγάτα “Κανάρης” με τους υπόλοιπους ναυτικούς δόκιμους-είχαν δέσει στην Τυνησία, στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού ταξιδιού.Ερευνάται λοιπόν εάν το νεαρό κορίτσι έφαγε ή ήπιε κάτι που μπορεί να της προκάλεσε δηλητηρίαση, παρά τις αυστηρές οδηγίες στους δοκίμους και τα πληρώματα των πλοίων να προσέχουν ιδιαίτερα το τι καταναλώνουν σε αυτές τις χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένειά της, που επικαλείται η ιστοσελίδα ΤhessΤoday, η άτυχη κοπέλα είχε φάει στην Τυνησία μαζί με τους υπόλοιπους 158 συνσπουδαστές της. Η 19χρονη, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται σε έξοδο από το πλοίο να έφαγε κοτόπουλο και λίγα 24ωρα μετά η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σημαντική επιδείνωση.

Παράλληλα, η θεία της 19χρονης Θάλειας, αναφέρει στο ThessToday, ότι η κοπέλα είχε νοσήσει με κορονοϊό πριν από δέκα ημέρες, ενώ με το που βγήκε αρνητική έκανε 24ωρη υπηρεσία χωρίς σίτιση. Σε συνδυασμό με την κατάπτωση του οργανισμού της από την covid-19, οι συγγενείς θεωρούν ότι οι ιθύνοντες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ζύγισαν σωστά την κατάσταση και άφησαν εκτεθειμένη τη Θάλεια.Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Νάπολι, στην Ιταλία. Η θεία της καταγγέλλει ότι η οικογένεια ενημερώθηκε την Τετάρτη και δεν ήξεραν καν ότι η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη.”Ενημερώθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα, από τη λοιμωξιολόγο που πήγε μαζί με παθολόγο στην Ιταλία. Μέχρι τότε δεν ήξεραν τίποτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.Οι γονείς της 19χρονης χθες το απόγευμα της Πέμπτης μετέβησαν στην Ιταλία και ενημερώθηκαν ότι η Θάλεια υπέστη οργανική ανεπάρκεια. “Τους είπαν ότι δεν θα αντέξει και τελικά κατέληξε το πρωί της Παρασκευής”, σημείωσε η θεία της.Στη Λάρισα, οι φίλοι και οι συγγενείς της οικογένειας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ για την απώλεια της 19χρονης. “Οι γονείς τα έχουν χαμένα. Το είχε όνειρο ζωής να πάει στο ναυτικό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE