Βιασμός 24χρονης | Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Share on:

Αρνητικά είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα.

Η ΕΡΤ επικαλείται πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από τον κύκλο του κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι εξετάσεις δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ThessToday, το οποίο επικαλείται πληροφορίες επίσης από την πλευρά του κατηγορουμένου, ακόμη και το αλκοόλ δεν είναι αξιοποιήσιμο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

Nωρίτερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο εξειδικευμένος ιατροδικαστής Νίκος Ράικος, ο οποίος παρέδωσε τον ολοκληρωμένο φάκελο, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του ΑΠΘ, στα χέρια της ανακρίτριας.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αμφισβητεί η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα, θέτοντας το θέμα της ώρας της δειγματοληψίας.

Ο ιατροδικαστής κ. Λέων, μιλώντας στο T-Live, εξήγησε ότι «οι φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό είναι ειδικές. Ενα αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μας κάνει να ανατρέξουμε στη στιγμή της δειγματοληψίας. Το χάπι του βιασμού είναι μια σειρά ουσιών… Κάποιες ανιχνεύονται μετά από αρκετές ώρες, κάποιες πράγματι έχουν μικρότερη διάρκεια ανίχνευσης», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες ουσίες να μην μπορούν να ανιχνευθούν ούτε στην Ελβετία.

Πηγή:iefimerida


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE