Τραγωδία στο Καματερό | Νεκρά δύο παιδιά

Share on:

Δύο σοροί ανηλίκων εντοπίστηκαν μετά από κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι στο Καματερό.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο αγόρια 12-13 ετών, ενώ ένα ακόμη 2 ετών έχει τραυματιστεί. Το 2χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παίδων» με εγκαύματα στα χέρια.

Τραγωδία στο Καματερό, η ενημέρωση της ΠυροσβεστικήςΣύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

2 νεκρά παιδιά στο ΚαματερόΣύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι στο Καματερό στις 10 παρά 10. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα δώμα περίπου 50 τ.μ. στο οποίο βρίσκονταν τα τρία παιδιά.Οταν έφθασε η πυροσβεστική στο δώμα στο Καματερό βρήκαν απέξω τον πατέρα των παιδιών ο οποίος τους είπε ότι μέσα βρίσκονταν τα τρία παιδιά του. Δυστυχώς η φωτιά είχε κάψει τα πάντα εγκλωβίζοντας τα παιδιά.Οσο για την αιτία της φωτιάς εξετάζονται τα ενδεχόμενα του βραχυκυκλώματος, ή την πρόκλησή της από θερμαντικό μέσο.

Πηγή:iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE