Προκλητικοί οι συντελεστές της ταινίας μικρού μήκους «Ξεπαρθενών»

Share on:

Προκλητικοί εμφανίζονται οι συντελεστές της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Ξεπαρθενών», η οποία έχει προκαλέσει σάλο με το περιεχόμενό της.

Στην ταινία φαίνεται, ένα ζευγάρι γκέι ανδρών, να κάνει σεξ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, την ώρα που είναι ανοιχτός για το κοινό και γεμάτος με τουρίστες. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες καλύπτουν την περίπτυξη, κάνοντας πως τραβούν φωτογραφίες.

Το βίντεο, που προβλήθηκε και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Οι δημιουργοί, χαρακτηρίζουν τον Παρθενώνα επιθετικά φορτισμένο με ετεροκανονικές και εθνικιστικές αξίες.

Οι εεπίμαχες σκηνές στην Ακρόπολη


Η παρουσίαση της ταινίας έγινε στις 16/12 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα ζευγάρι ανδρών, που έχουν χωρίσει, ανεβαίνουν στην Ακρόπολη για να τα ξαναβρούν.

Οι φίλοι τους λένε ότι πρέπει να τα ξαναβρούν και οι δύο άνδρες παραδέχονται ότι είναι ερωτευμένοι. Κάνουν σεξ και οι υπόλοιποι σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω τους. Με το που φεύγει το πλάνο από τους δύο άνδρες, σηκώνεται η κάμερα και δείχνει την Ακρόπολη.

Η ταινία είναι ανεξάρτητη παραγωγή. Θα είναι ανοιχτά διαθέσιμη στο διαδίκτυο προς όλα τα άτομα, τις ομάδες και τους χώρους που ενδιαφέρονται να τη δουν και να την προβάλλουν.

Τι λένε οι συντελεστές

Σχετικά με την ταινία, προκλητικά ξεκαθάριζαν ότι «ως απάντηση σε όλα τα γιατί στην αρχή, στη μέση ή στο τέλος των επεξηγήσεων, που μπορούν να δοθούν, πάντα υπάρχει κι αυτή: γιατί έτσι γουστάρουμε».

Πηγή:iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE