Οι Πακιστανοί «ξύπνησαν» τους Αθηναίους | Γράφει η Γιώτα Χατζηθεοδώρου

Share on:

Μια μερίδα ανεξέλεκτων Πακιστανών, που συγκεντρώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, χωρίς μάσκες προφύλαξης από τον κορωνοϊό και χωρίς αποστάσεις έφτασε για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τα προνόμια των μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα.

Η καθυστερημένη παρέμβαση της Αστυνομίας, όπως φαίνεται και από το μεγάλης διάρκειας βίντεο που μετέδωσε η Πακιστανική τηλεόραση. Αλλά και η μεταγενέστερη επιβολή προστίμων για μη χρήσης μάσκας, όπως ειπώθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, φαίνεται πως δεν έπεισαν τους Έλληνες πολίτες, που το ίδιο βράδυ παρέμειναν στο σπίτι τους, εξαιτίας του άτυπου lockdown στην εστίαση.

Οργισμένοι πολίτες κάνουν λόγο για διαχωρισμό των κοινωνικών ομάδων που ζουν στην χώρα μας, άλλοι παράνομα, άλλοι νόμιμα. Οι νόμοι, οι αυστηροί κανόνες και τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβάλλει καθʼόλη τη διάρκεια της πανδημίας η Κυβέρνηση, διερωτώνται εύλογα πολλοί γιατί δεν ισχύουν και δεν εφαρμόζονται στους αλλοδαπούς; Πόση Δημοκρατία χωράει αυτή η χώρα έναντι στην ανομία; Και πόση υπομονή και πίεση να δεχθεί ακόμη ο Ελληνικός λαός, υπό το αγνώστου διάρκειας βάρος του κορωνοϊού;

Η συγγνώμη των Πακιστανών και η απουσία του θείου βρέφους

Ποιοι άφησαν τους Πακιστανούς να δράσουν έτσι στο κέντρο της Πρωτεύουσας; Ήταν όντως μια αυθόρμητη συγκέντρωση, όπως οι ίδιοι οι Πακιστανοί είπαν εκ των υστέρων και ζήτησαν συγνώμη; Γιατί έλειπε η φάτνη με το θείο βρέφος από τον υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας;

Αυτά είναι κάποια αναπάντητα ερωτήματα, που όμως έκαναν τους Αθηναίους να αντιληφθούν το μέγεθος του μουσουλμανικού στοιχείου στη χώρα, μέρος του οποίου δεν σέβεται τη χώρα που διαβιεί.

Επιχείρηση Μουσουλμανοποίηση της χώρας

Πολλά χρόνια πριν υπήρχαν φωνές που έκαναν λόγο για επιχειρούμενη μουσουλμανοποίηση του Ελληνικού κράτους. Η επιχείρηση αυτή έλαβε χώρα σε πολλά σημεία της Ελλάδας, όπως η Θράκη, στην οποία επιθυμεί αναγνωρισμένη Τουρκική μειονότητα ο Ερντογαν. Όπως τα Ελληνικά νησιά, που σήκωσαν το βάρος του μεταναστευτικού, όπως τόσες άλλες περιοχές. Όπως η Αθήνα που κρύβει στο εσωτερικό της, τουλάχιστον 2 εκατ. αλλοδαπούς αλλόθρησκους.

Οι μεταναστευτικές ροές είναι μέρος των σχεδιασμών μετατροπής του κόσμου σε πολιτιστικό , πολιτισμικό , θρησκευτικό και εθνολογικό αχταρμά που οικοδομεί τον πολίτη του κόσμου . Τον κόσμο της αχρήματης κοινωνίας, τον πολίτη της πανθρησκείας, του ελεγχόμενου μέσω της τεχνολογίας έλλογου όντος, τον πολίτη χωρίς εθνική συνείδηση και ταυτότητα.

Και οι Αθηναίοι «ξύπνησαν» από ένα μη αιματηρό επεισόδιο, που όμως έδειξε το μέγεθος του προβλήματος…

Πηγή :Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE