Ο Ρεχάγκελ επίτιμος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου; Αυτός που έλεγε “τα μνημόνια είναι για το καλό σας, η Μέρκελ σας αγαπάει”

Share on:

Άστοχη κίνηση να γίνει ο Γερμανός προπονητής επίτιμος διδάκτωρ, αυτός που περιδιάβαινε την Ελλάδα και προπαγάνδιζε την καγκελάριο που χαντάκωσε την Ελλάδα.

Αυτή η είδηση πέρασε στα… ψιλά του Τύπου ή δεν γράφτηκε και καθόλου. Με ποιο σκεπτικό η βράβευση;

Ως ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου το Euro 2004 ή ως πολιτικό πρόσωπο, που περιδιάβαινε την Ελλάδα τους πρώτους μήνες των μνημονίων για να μας πείσει πόσο καλά ήταν τα… μνημόνια και πόσο μας… αγαπάει η καγκελάριος Μέρκελ.

Διότι όπως είναι γνωστό, ο ότι Ρεχάγκελ ανήκει στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της πρώην καγκελαρίου Μέρκελ. Και τον έστειλε εδώ, να μας πείσει ότι είναι… καλό να λιμοκτονεί ο ελληνικός λαός.

Τότε ήταν που ο Ρεχάγκελ απέδρασε βίαια από τις συνειδήσεις των Ελλήνων. Χρησιμοποίησε την τεράστια επιτυχία της εθνικής, για να επηρεάσει τον ελληνικό λαό ότι ήταν μαζί μας στον αγώνα επιβίωσης. Κι ευτυχώς, τότε, σύσσωμος ο Τύπος τον κατήγγειλε κι ο ελληνικός λαός τον κατήγγειλε στην συνείδησή του.

Η Βράβευση του Ρεχάγκελ ήταν να γίνει πριν από δυο χρόνια, αλλά είχε καθυστερήσει λόγω της πανδημίας. Αύριο Σάββατο, ο Γερμανός αναμένεται να τιμηθεί από τον δήμο Μαρωνείας – Σαπών στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE