Νεαρή Τουρκάλα πήγε για botox και πέθανε από τα συμπτώματα

Share on:

Στη μήνυση που κατατέθηκε λόγω του θανάτου του Κιουμπρά Μποϊράζ, έφτασε και η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με την έκθεση, η διαδικασία ήταν ιατρικά λανθασμένη και ακατάλληλη. Θα διερευνηθεί επίσης εάν οι 2 κατηγορούμενοι που έκαναν τη διαδικασία μπότοξ διαέθεταν την ανάλογη πιστοποίηση.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της έκτακτης είδησης…

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 σε κέντρο ομορφιάς στοΜπεϊλίκντουζού. Κιουμπρά Μποϊράζ, 38 ετών και  μητέρα ενός παιδιού, αρρώστησε μετά από μπότοξ και πέθανε.

Η αναμενόμενη έκθεση στην υπόθεση Κιουμπρά Μποϊράζ έφτασε… Στο κατηγορητήριο που μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για το θέμα, συνέταξε η Γενική Εισαγγελία του Μπουγιουκτσεκμπετζέ, αναφερόταν ότι ο Ονέρ Ο. ήταν ιατρός πρακτικής ιατρικής και ότι δεν είχε λάβει εκπαίδευση εξειδίκευσης.

Καταγράφεται επίσης πως  υλικό εγχύθηκε λανθασμένα στα οπίσθια της  Μποϊράζ.

Ποινή φυλάκισης από 5 χρόνια και  8 μήνες έως 17 χρόνια ζητήθηκε για τον Ερντάλ Δ., ο οποίος έκανε την επέμβαση αν και δεν ήταν γιατρός.

Ζητήθηκαν ποινές φυλάκισης έως και 12 ετών για τους Μπουλέντ Β. και Ομέρ Ε. για «παραβίαση θεμελιώδη νόμου υπηρεσιών υγείας».

Οι δικηγόροι των διαδίκων προσήλθαν στην ακροαματική διαδικασία που έγινε στο 13ο Πρωτοδικείο Κακουργημάτων στο Μπουγιουκτσεκμετζέ.

Στο ακροατήριο διαβάστηκε η έκθεση του Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τονίστηκε ότι δεδομένου ότι το υλικό πλήρωσης  που εγχύθηκε στον νεκρή Κιουμπρά Μποϊράζ  περιέχει σιλικόνη, είναι αντίθετο να χορηγείται φάρμακο με ένεση στον οργανισμό. Στην έκθεση αναφέρθηκε ότι η επέμβαση δεν ήταν σύμφωνη με τους ιατρικούς κανόνες, υπήρξε σφάλμα ιατρικής εφαρμογής λόγω της τυχαίας έγχυσης του υλικού πλήρωσης στη φλέβα και ως εκ τούτου ο ασθενής πέθανε.

ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Στην έκθεση καταγράφεται  επίσης ότι μετά την ένεση εμφανίστηκαν συμπτώματα  σοκ στο θύμα και η Κιουμπρά Μποϊράζ, η οποία επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο σπίτι της αφού με τρόπο ασύμφωνο με την ιατρική της χορηγήθηκε ζάχαρη και νερό για λίγο

Πηγή:sabah


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE