Μυστηριώδης θάνατος 38χρονης φωτογράφου στη Καβάλα

Share on:

Πέπλος μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση-θρίλερ στην Καβάλα όπου 38χρονη Ρουμάνα βρέθηκε νεκρή πριν από λίγα 24ωρα. Οπως αποκαλύπτει το protothema.gr η σορός της ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή στην Κεραμωτή και μαζί με το τραγικό εύρημα έρχονται στην επιφάνεια πολλά βασανιστικά ερωτηματικά. Ενώ μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν διέκριναν σημάδια που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια στο άψυχο σώμα της Ρουμάνας, η αδερφή της δίνει μια νέα διάσταση, περιγράφοντας τον άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι.

Οι πρώτες σκούρες αποχρώσεις άρχισαν να φαίνονται όταν η 38χρονη δεν έδινε σημεία ζωής και το κινητό της ήταν κλειστό, κάτι που δεν θα έκανε ως συνεπής μητέρα, υπογραμμίζει η αδερφή της. Στο τούνελ της τραγωδίας, η αδερφή της άτυχης γυναίκας ανοίγει δύο κατευθύνσεις για να βοηθήσει στην έξοδο από την αβεβαιότητα.

Προσπαθώντας σιγά σιγά να ξετυλίξει το κουβάρι, φωτίζει γεγονότα που της φάνηκαν ύποπτα. Από τη μία το μήνυμα που εστάλη λίγο μετά την άφιξη της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη στη μητέρα της, με το οποίο τη διαβεβαίωνε ότι ήταν καλά παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της κι από την άλλη η ολιγόλεπτη εμφάνισή της σε ξενοδοχείο της Καβάλας. Σε αυτό βρέθηκε χωρίς τσάντα, παπούτσια και χρήματα επάνω της.

Είχε προηγηθεί η διαδρομή με ταξί…Την Κυριακή δηλώθηκε η εξαφάνισή της από την αστυνομία. Ένα 24ωρο αργότερα εντοπίστηκε νεκρή από το Λιμενικό Σώμα της περιοχής.

Τα ερωτήματα είναι ακόμα πολλά κι η υπόθεση στην αρχή της. Εύλογα, όμως, αναρωτιέται κάνεις ποια ήταν η 38χρονη Μιχαέλα που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, περιγράφοντας εν συντομία τον εαυτό της, η φωτογράφος έδινε με απλό αλλά μεστό νοημάτων τρόπο την εξής περιγραφή για να συστηθεί στο κοινό: επαγγελματίας ονειροπόλα.

Από τα κοινωνικά δίκτυα προδίδεται το πάθος της, η φωτογραφία, μέσα από την οποία αιχμαλώτιζε τη μοναδικότητα.

Πηγή :protothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE