Μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος ζήτησε από το Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας

Share on:

Περιοδεία στην αγορά του Περιστερίου πραγματοποίησε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταναλωτές και καταστηματάρχες για την κατάσταση στην αγορά λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι μεγάλες ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές από την ακρίβεια αλλά και από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, που έρχονται σωρευτικά στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση από την ανασφάλεια και τα χρέη της πανδημίας.

«Η αγορά στενάζει, η κατάσταση που βιώνουν καταναλωτές και επιχειρηματίες είναι δραματική», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την περιοδεία του και τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Όπως υπογράμμισε, «οι ανατιμήσεις είναι πρωτοφανείς, το κύμα της ακρίβειας είναι πρωτοφανές, το λαϊκό εισόδημα συρρικνώνεται. Στην τρίτη εβδομάδα οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς του μήνα» πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι «σε αυτές τις συνθήκες, τα Χριστούγεννα αυτά είναι ίσως τα πιο δύσκολα της τελευταίας δεκαετίας».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE