Κεγκέρογλου | Η διαφορά Ανδρουλάκη – Παπανδρέου εκτιμώ ότι είναι στο 3% – Συνέντευξη στην ValueNews

Share on:

Την εκτίμηση ότι η διαφορά του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι περίπου στο 3% και όχι στις 8 μονάδες που έδειξαν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του α΄ γύρου στο ΚΙΝ.ΑΛ., εξέφρασε σε συνέντευξη του στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να δει τη θεσμική θωράκιση των διαδικασιών της Κυριακής που έρχεται, προκειμένου να μην υπάρχουν σημεία αμφισβήτησης του αποτελέσματος. Προκειμένου να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες.

Αφορμή στάθηκαν καταγγελίες ότι σε 164 εκλογικά τμήματα -δηλαδη στο 20% των εκλογικών τμημάτων- βρέθηκαν τουλάχιστον 2.700 περισσοτερα ψηφοδέλτια από τους ανθρώπους που διαπιστεύτηκαν για να ψηφίσουν. 

Ο κ Παπανδρεου ζητά να διερευνηθουν σε βάθος οι εν λόγω καταγγελίες. Σε διευκρινιστική του ανακοίνωση εξηγεί ότι δε μίλησε για νοθεία, ουτε εθεσε θέμα για το αποτέλεσμα.

Οι λίγοι που έκαναν τις ατασθαλίες θα πάνε στην άκρη“, είπε χαρακτηριστικά ο κος Κεγκέρογλου και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ

Σχολιάζοντας το νεαρό της ηλικίας του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την εμπειρία του Γιώργου Παπανδρέου, ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ο Τζο Μπάιντεν είναι 81 ετών και έβαλε τα γυαλιά στους νέους της Ευρώπης. Έφερε την Άνοιξη και στην Αμερική και στο Παγκόσμιο σύστημα. Ο Ρατσισμός τέρμα. Και για τους μεγάλους και για τους μικρούς. Το ζητούμενο είναι πως θα συνδυάσουμε τη σοφία, την εμπειρία και την διορατικότητα με την δυναμική της νέας γενιάς”.

Facebook: https://www.facebook.com/www.ValueNews.gr/?ref=pages_you_manage

Instagram: www.instagram.com/valuenews.gr/?fbclid=IwAR3mJb-ytEg6pWSZn_9OdccU2jwhV93sQoIbtns75CgvBHfPVFrdGCopgo8

Value News https://valuenews.gr/


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE