Καλάβρυτα | Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις ορειβάτες

Share on:

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι τρεις ορειβάτες που αγνοούνται στο όρος Χελμός στα Καλάβρυτα.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αναρριχητές εντοπίστηκαν στην περιοχή Ύδατα Στυγός όπου πιθανότατα του παρέσυρε χιονοστιβάδα.Το drone που είχε «σηκώσει» η Πυροσβεστική, εντόπισε στο σημείο του βουνού όπου χάθηκαν τα ίχνη των τριών ορειβατών.Μετά από τεράστια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι τρεις αναρριχητές τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από το Σάββατο.

Χθες σήμανε συναγερμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στις αρμόδιες υπηρεσίες αφού από το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται οι 3 χιονοδρόμοι – χειμερινοί αναρριχητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της «μαυρολίμνης».

Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους δύο άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Πηγή :patrisnews


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE