Και νέες καταγγελίες για τον Ιερέα βιαστή στα Κάτω Πατήσια

Share on:

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας. Μετά από την καταγγελία της 17χρονης τα στόματα στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο ιερέας έχουν αρχίσει να ανοίγουν, με αρκετούς κατοίκους να κάνουν λόγο για συγκάλυψη.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί η υπερασπιστική γραμμή του ιερέα. Ο συνήγορός του, αμφισβητώντας την αξιοπιστία του κοριτσιού, είπε χαρακτηριστικά πως είναι της μόδας αυτού του είδους οι καταγγελίες, που γίνονται δηλαδή μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποτιθέμενη πράξη.

Ωστόσο στην πολυσέλιδη κατάθεση του, το νεαρό κορίτσι ξεδιπλώνει τον εφιάλτη που έζησε από το Νοέμβριο του 2019, έως τα μέσα του 2020. Όπως είπε η δικηγόρος της, το κορίτσι νιώθει ήδη μια λύτρωση, διότι έχει καταγγείλει στη δικαιοσύνη και την υποδιεύθυνση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, όλα όσα βίωσε όλα αυτά τα χρόνια. «Με εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αυτό που περιμένει η ίδια και η οικογένειά της είναι η παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου κατηγορουμένου για να μην κάνει το ίδια σε άλλα παιδιά» πρόσθεσε η δικηγόρος.

Ανοίγουν τα στόματα στα Κάτω Πατήσια

Μετά την καταγγελία της 17χρονης, η σιωπή στα Κάτω Πατήσια έχει σπάσει καθώς αρκετοί κάτοικοι αλλά και μια ακόμη κοπέλα μιλούν για την “ύποπτη” συμπεριφορά του παπά σάτυρου.Η 19χρονη Λούνα καταγγέλλει πως τον Νοέμβριο του 2020 ο συγκεκριμένος παπάς την είχε προσεγγίσει ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.Όπως λέει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον Ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες, και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους.Η κοπέλα αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία. Μάλιστα, φέρεται να της έδωσε 50 ευρώ ως αμοιβή για τη δουλειά της αλλά και ως αντάλλαγμα για να ξαναβρεθεί μαζί του.Η 18χρονη έφυγε αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής. Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα και ερωτικά παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του.Η 19χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν πως είναι αδύνατο να υπάρξει δίωξη εφόσον δεν έχει προηγηθεί κάποια αξιόποινη πράξη.Ωστόσο, οι αναφορές για τη δράση του 37χρονου ήταν πολλές με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και να τον παρακολουθούν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο παπάς σατυρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αμέσως μετά την κατάθεση της 17χρονης.Στη γειτονιά της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου Όπλων αρκετοί είναι εκείνοι που καταγγέλουν πως έβλεπαν ανήλικα κορίτσια να βγαίνουν από την εκκλησία μέσα στη νύχτα αλλά δεν φαντάζονταν τι μπορεί να συμβαίνει.

Πηγή:protothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE