Γαϊτάνης | Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει λαγούς με πετραχήλια για λίγες ψήφους

Share on:

Για ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις, κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, σε συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την Valuenews.gr και τον Ελλάδα FM.

Αναφορικά με την διεξαγωγή του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και σύνθημα «Δίπλα σε κάθε Πολίτη», ο κος Γαϊτάνης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, εφαρμόζει ρητά το πρόγραμμά της για την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών.

Σχολιάζοντας τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι αυτές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας με θετικό πρόσημο για το κυβερνών κόμμα.

Ειδικότερα ο κος Γαϊτάνης ανέφερε :

Υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για λίγες ψήφους

«Ο κος Τσίπρας είναι έκτος τόπου και χρόνου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Περιφέρεται ανά την Ελλάδα και τάζει λαγούς με πετραχήλια. Οι Έλληνες πολίτες δεν τον πιστεύουν πλέον.

Η Κυβέρνηση μας ως μια υπεύθυνη και συνεπής Κυβέρνηση εξαγγέλει μέτρα όταν υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν από συγκεκριμένους οικονομικούς πόρους. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο με το 1 δις ευρώ, τα μισά χρήματα δόθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα άλλα μισά από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης. Αντίστοιχα είναι και οι πόροι που έχουν εξασφαλιστεί για αυτήν την παρέμβαση. Και ο προϋπολογισμός και οι Ευρωπαϊκοί πόροι, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης. Οι Κυβερνήσεις δίνουν τα χρήματα που έχουν, οι αντιπολιτεύσεις υπόσχονται τα χρήματα που δεν έχει κανένας, που δεν χρειάζεται να τα κοστολογήσει και που υπόσχονται αδιάκριτα για να κερδίσουν λίγες ψήφους. Νομίζω ότι τον κο Τσίπρα ειδικά δεν τον πιστεύει κανένας».

Δίπλα σε κάθε Πολίτη

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται δίπλα σε κάθε Πολίτη. Και με τις πολιτικές που έχει αναπτύξει εδώ και τρία χρόνια, στοχεύουν στο να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Για παράδειγμα πολιτικές όπως ο προσωπικός βοηθός ΑΜΕΑ, οι νταντάδες της γειτονιάς, η μείωση της ανεργίας στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2010, τα περισσότερα δημόσια πρότυπα και πειραματικά σχολεία, η ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας, όταν οι άλλοι λένε ότι αυτό δεν είναι αυτοσκοπός και η ενίσχυση της Γεωπολιτικής θέσης της χώρας στην ευρύτερη περιοχή, είναι πολιτικές που έχουν σημασία, έχουν αξία, έχουν προοδευτικό πρόσημο, τις ασκεί η Νέα Δημοκρατία και βελτιώνουν τη ζωή του κάθε Πολίτη.

Στο συνέδριο θα μιλήσουμε επίσης για το μέλλον του τόπου, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι ως πολιτικό κόμμα να δώσουμε την μάχη των ιδεών.

Η μάχη των ιδεών έχει να κάνει κυρίως με το να αποκωδικοποιήσουμε σωστά το μέλλον και να ετοιμάσουμε λύσεις για τα προβλήματα που θα έρθουν και από εκεί και πέρα, φυσικά, η βάση του κόμματος, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν σε αυτόν τον Δημοκρατικό διάλογο βάζουν έναν γόνιμο προβληματισμό, προτάσεις που έχουν να κάνουν με ιδέες ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί μέχρι τις εκλογές του 2023.

Στο τέλος της θητείας θα διεξαχθούν οι εκλογές».

Η εκλογολογία και η στάση της Κυβέρνησης

«Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ζητάει εκλογές. Οι εκλογές όμως θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE