Σλοβενία – Γαλλία 88-82 με 47π. του Ντόντσιτς! |Μήπως είναι καλύτερος του Γιάννη; | Με Γερμανία η εθνική στους «8»; (vid)

Share on:


Η μοναδική ραψωδία Ντόντσιτς – 47 πόντοι στο 88-82 της Σλοβενίας εναντίον της Γαλλίας – βγάζει στον όμιλο δεύτερη τη Γερμανία που όλα δείχνουν πως θα είναι ο αντίπαλος μας, αν όλα πάνε καλά, στον μεγάλο προημιτελικό του Βερολίνου!

Μήπως, τελικά, ο Ντόντσιτς είναι καλύτερος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Αυτό δεν ήταν παράσταση, αυτό δεν ήταν απλά σόου, αλλά η απόλυτη εμφάνιση! Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε μία από πιο ιστορικές βραδιές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σε ένα ματς που θα μπορούσε άνετα να είναι ο τελικός του Eurobasket, οδήγησε την Σλοβενία στην πρωτιά του δεύτερου ομίλου! 

Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς ήταν απλά ασταμάτητος, πετυχαίνοντας 47 πόντους, με 9/12 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 11/12 βολές, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, σε μία εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία, γιατί ξεπέρασε κατά έναν πόντο το ρεκόρ του Νίκου Γκάλου που κρατούσε από το 1983!

Η νίκη της Σλοβενία έστειλε στον δρόμο της Εθνικής στους «8», αφού φυσικά η Ελλάδα προκριθεί από τους «16», τη Γερμανία, που θα τερματίσει 2η στον δεύτερο όμιλο.

Πέρα από τον Ντόντσιτς, 14 πόντους είχε ο Γκόραν Ντράγκιτς, που έκανε και ένα καθοριστικό κλέψιμο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της Γαλλίας πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρούντο Γκομπέρ με 19 πόντους, με τον Εβάν Φουρνιέ να έχει 15 και τον Αμάθ Εμπαγιέ 13.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 40-44, 64-64, 82-88.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE