Σκάνδαλο ολκής | Ο Κλάτενμπεργκ έπαιρνε τετραπλάσια χρήματα από την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου!

Share on:

Στην «παραδεισένια» Ελλάδα της αφθονίας του χρήματος (ναι, ναι) ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που απολύθηκε από την ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ έπαιρνε τέσσερις φορές περισσότερα από την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην Αίγυπτο που πήγε, συμβιβάστηκε με τα μισά.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που τον… έφυγε οι νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, έβαζε στην τσέπη του 50.000 ευρώ το μήνα καθαρά. Σύνολο 600.000 ευρώ το χρόνο, όταν ο μηνιαίος μισθός της Προέδρου της Δημοκρατίας είναι 12.000 ευρώ.

Στην Αίγυπτο που πήγε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα παίρνει ακριβώς τα μισά. Όχι ότι είναι λίγα. Στην Ελλάδα, πάντως, δεν ανέδειξε ούτε έναν διαιτητή κι έφερνε συνέχεια ξένους, που τους χρυσοπλήρωναν. Ποιοι και πόσα;

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, και μίλησε για τη συνέντευξη τύπου που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής διαιτησίας στην Αίγυπτο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Κλάτενμπεργκ που αναλαμβάνει την διαιτησία στην Αίγυπτο: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου του Κλάτενμπεργκ, θα είναι ο διευθυντής διαιτησίας στην Αιγυπτιακή ομοσπονδία και φεύγει από την ελληνική διαιτησία. 300.000 ευρώ τον χρόνο θα παίρνει στην Αίγυπτο, τα μισά σε σχέση με όσα έπαιρνε στην Ελλάδα. Θέλει να συνεχίσει το πρότζεκτ που ξεκίνησε στην Ελλάδα, θέλει να αναπτύξει τους Αιγύπτιους διαιτητές, ζήτησε εμπιστοσύνη από τον κόσμο και να βελτιωθούν οι Αιγύπτιοι διαιτητές για να μπορέσουν να είναι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση. 

Δεν είπε κάτι για την παρουσία του στην Ελλάδα, μόνο πως είχε ένα καλό πρότζεκτ στην Ελλάδα, πως βοήθησε τους Ελληνες διαιτητές και πως τελειώνει το συμβόλαιό του. Ελαβα κάποια μηνύματα από Ελληνες διαιτητές πως δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση της διαιτησίας στην Ελλάδα, λέγοντας πως έχουν κάθε χρόνο διαφορετικό αφεντικό και αυτό δεν βοηθάει στην βελτίωση της διαιτησίας. Για τον Κλάτενμπεργκ δεν είπαν κάτι κακό πάντως».

valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE