Μουντιάλ Κατάρ | «Η ομοφυλοφιλία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση»! | Πρόταση 150 εκατ. ευρώ στον Μπέκαμ να κάνει αυτή την δήλωση

Share on:

Δριμύτατες αντιδράσεις στη Βρετανία και όχι μόνο έχει προκαλέσει η δήλωση γυναίκας που λειτούργησε ως διερμηνέας του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο promo του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αλλά και οι πληροφορίες που θέλουν τον Αγγλο αστέρα να λαμβάνει τεράστιο ποσό ως αμοιβή για τη συμμετοχή του στην καμπάνια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση!», ήταν η επίμαχη δήλωση της διερμηνέα, ενώ σοκ προκάλεσε το αστρονομικό ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων – σε βάθος δεκαετίας – που θα λάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για τη συμμετοχή του στη σύντομη ταινία προώθησης του Κυπέλλου.

Έχοντας εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή συμφωνία, ο Μπέκαμ θα λειτουργεί ως παγκόσμιος πρεσβευτής του Κατάρ και αποτελεί το «πρόσωπο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Σύντομα η σύζυγός του, Βικτόρια, θα τον συνοδεύσει, δίνοντας το «παρών» σε έναν διαγωνισμό μόδας για νέους Άραβες σχεδιαστές, υπό την προεδρία της Σεϊκά Αλ Μαγιάσα μπιν Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, αδελφής του κυβερνώντος εμίρη της χώρας.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Μπέκαμ συναντήθηκε με μια 60χρονη γυναίκα, την Σαμς Αλ Κασάμπι, της οποίας η οικιακή επιχειρηματικότητα την έκανε σύμβολο για τις προοδευτικές γυναίκες σε όλη τη Μέση Ανατολή, όταν πριν από είκοσι χρόνια άρχισε να αναμειγνύει μπαχαρικά στην κουζίνα της για να έχει εισόδημα.

Σήμερα, η Αλ Κασάμπι προμηθεύει με τα μπαχαρικά της τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, πρεσβείες και ξενοδοχεία πέντε αστέρων.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE