Εθνική Ελλάδας | Μία… άστεγη με έδρα την «ΟΠΑΠ Arena- Αγιά Σοφιά»

Share on:

Το προπονητικό κέντρο είναι ο μεγάλος βραχνάς όταν φύγει από τον Άγιο Κοσμά

Η εθνική ποδοσφαίρου, που έχασε από την Κύπρο 1-0 στην Λάρνακα στον όμιλο του Nations League και μεθαύριο Τρίτη αντιμετωπίζει στην Ριζούπολη την Β. Ιρλανδία στην Ριζούπολη στο τελευταίο ματς, είναι σίγουρα 1η, αλλά… άστεγη.

Την περιμένει ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσει. Είναι το προπονητικό της κέντρο. Που θα στηθεί, καθότι είναι υποχρεωμένη να φύγει από τον Άγιο Κοσμά, όταν αρχίσουν σύντομα τα έργα ανάπλασης; Ουδείς μιλάει, ουδείς ασχολείται. Η εθνική είναι υποχρεωμένη να φύγει, αλλά δεν θα έχει που να πάει. Την τελευταία προπόνηση την έκανε στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, ως μία… ευγενική προσφορά του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος είπε ότι θα δει από τα Χριστούγεννα και μετά το ψάξιμο. Γιατί από τα Χριστούγεννα; Διότι οι «αρμόδιοι» έχουν να κάνουν πιο σοβαρά πράγματα. . Θα πρέπει να είναι πολύ κουρασμένοι.

Τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν; Τα Σπάτα. Έγινε και παλιότερα νύξη, αλλά ο τότε δήμαρχος δεν ήταν πρόθυμος να πάει στην… φυλακή, παρανομώντας για παραχώρηση εκτάσεων και τον συντελεστή δόμησης, αλλά και τις κραυγές των κατοίκων.

Όσο αφορά στην έδρα της εθνικής, θα είναι το νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ στην Ν. Φιλαδέλφεια «ΟΠΑΠ Arena- Αγιά Σοφιά».

Αλ. Φιτς


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE