Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Πολάκης – Αραμπατζή στη Βουλή για την άρση ασυλίας του πρώην Υπουργού

Share on:

Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη και την Φωτεινή Αραμπατζή να λογομαχούν σε υψηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του πρώην Υπουργού έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του η βουλευτής της ΝΔ.

Η Βουλή λίγο μετά τις 13:00 ψήφισε τελικά την άρση της ασυλίας του βουλευτή του Παύλου Πολάκη, με 158 ψήφους υπέρ και 102 κατά.

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης μίλησε για «εκδικητική πολιτική δίωξη» και ουσιαστικά επέμεινε σε όσα είχε καταγγείλει. Μάλιστα, από το βήμα της Βουλής έδειξε φωτογραφία της κυρίας Αραμπατζή «που παρήλαυνε με στολή Μακεδονομάχου», καθώς επίσης και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους.  «Ο κ. Αραμπατζής πήρε το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ 39.000 ευρώ για διαφήμιση Που είναι το ψέμα; Ο δόλος; Είχατε παρελάσει με στολή Μακεδονομάχου; Τώρα έμαθα ότι η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» δυο μήνες μετά ανακάλεσε επειδή είχε αθωωθεί στο εφετείο η κ. Αραμπατζή», τόνισε ο ίδιος και προσέθεσε:

«Το 85% της λίστας Πέτσα είναι η λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ! Αλλά θα το ανασύρουμε αυτό, όπως και τη Novartis. Αυτός είναι ο λόγος της μήνυσης κ. Αραμπατζή. Ξέρετε κάτι; Ψηφίστε ότι θέλετε, είναι σαφές αν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου». Μάλιστα σε έντονο ύφος σημείωσε ότι «μετά από 20-30 χρόνια γιατί θα θυμούνται εμένα και γιατί εσάς!».

Πηγή:protothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE