Οργή από τον πατέρα της Κάρολαιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Share on:

Έπειτα από πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για πρόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να ισχυριστεί στα δικαστήρια ότι ενέργησε για λόγους αυτοάμυνας σε μία υποτιθέμενη περίπτωση κακοποίησης του μωρού τους, ο Πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν χαρακτήρισε «νυφίτσα» τον δολοφόνο της κόρης του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:  «Αντιλαμβάνομαι ότι ο Μπάμπης θα ισχυριστεί ότι η Κάρολαιν τον «προκάλεσε» και ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Θα αναφερθεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Αυτό δεν είναι πιθανό να “σταθεί” καθώς η Κάρολαιν κοιμόταν για αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε». Επιπλέον, για τις φημολογίες ότι η κάθειρξη του δράστη ενδεχομένως να μην είναι η ισόβια, ο πατέρας της αδικοχαμένης Κάρολαιν δήλωσε: «Φαίνεται αδιανόητο ότι θα φάει κάτι λιγότερο από ισόβια κάθειρξη»

Εκτός από την δολοφονία της Κάρολαιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα εκδικαστεί και για την θανάτωση του κατοικίδιου της οικογένειας καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την δίκη του ως την πρώτη δίκη που πραγματοποιείται από το ελληνικό νομικό σύστημα για θανάτωση ζώου.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE