Ο Κώστας Ζαχαριάδης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Share on:

Νικητής με 17 ψήφους αναδείχτηκε στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Ζαχαριάδης, έναντι 15 που συγκέντρωσε ο Νίκος Φίλης. Υπήρχαν και 7 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ καταψηφίστηκε η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.
Ο Νίκος Φίλης, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη για τον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, υπήρξε επεισόδιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης μεταξύ του Νίκου Φίλη και του επικεφαλής της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Φίλης επιτέθηκε φραστικά κατά του Σωκράτη Φάμελλου για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τις εσωκομματικές διεργασίες. Ο κ. Φάμελλος χαρακτήρισε «προσβολή» τα όσα ακούστηκαν και ζήτησε την στήριξη των μελών της ΠΓ. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην πολιτική γραμματεία ψήφισε υπέρ του Νίκου Παππά, ωστόσο αργότερα, απείχε από την ψηφοφορία μεταξύ Ζαχαριάδη και Φίλη.

Με ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά στελεχών για υποψήφιο δήμαρχο μπαίνουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η «Ανοιχτή Πόλη».

Στην Κουμουνδούρου ευελπιστούν ότι ο Κώστας Ζαχαριάδης θα συσπειρώσει τους προοδευτικούς πολίτες της Αθήνας, καθώς έχει μακροχρόνια αυτοδιοικητική πείρα μέσω της «Ανοιχτής Πόλης», που εδώ και και μια 17ετία ασχολείται με την κοινωνική και πολιτική ζωή της πρωτεύουσας.

iefimerida


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE