Έρευνα σοκ για πιθανή εμπλοκή της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον σατανισμό

Share on:

Τις εξελίξεις στην υπόθεση παρακολουθούν οι πολίτες, ωστόσο ορισμένοι αναζητούν με βάση τις λέξεις Πισπιρίγκου σατανισμός, θέλοντας να μάθουν αν βρίσκεται κάποια σατανιστική τελετή πίσω από τον θάνατο των 3 κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και κάποιοι «βλέπουν»-ενδεχομένως – μαύρη μαγεία πίσω από τους θανάτους όλων των κοριτσιών

Είναι χαρακτηριστική η αναζήτηση που κάνουν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, όπως φαίνεται και από τις λέξεις κλειδιά στη Google παρακάτω:

Η «συζήτηση» στο διαδίκτυο έχει «ανοίξει» εδώ και μέρες, ενώ «φούντωσε» ιδιαίτερα μετά τη «βόμβα» που έριξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, το Σάββατο 2/4, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος «πολλά ακούγονται για ιέρειες, για θυσίες 3 παρθένων…».

Και συνέχισε ο ίδιος, υποστηρίζοντας:«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…»

Συνδέοντάς το με το ότι τα παιδιά πέθαναν Σαββατοκύριακα, είπε πως «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ».«Είδαμε και στο παρελθόν στη χώρα μας θανάτους από κυκλώματα σατανιστών», σχολίασε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.Βέβαια, ο κ. Κατερινόπουλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα!

Κακοποίηση της Τζωρτζίνας και από άλλο συγγενικό πρόσωπο

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, εξελίξεις σηματοδοτεί η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, με την 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί από την Τετάρτη 30 Μαρτίου.Ειδικότερα, ο Γ. Αναστασόπουλος, αφού έκανε λόγο για «τριγωνικό πλέγμα θανάτου» της Τζωρτζίνας, αποκάλυψε πως κι άλλο πρόσωπο εμπλέκεται σε μία μορφή κακοποίησης της 9χρονης, την οποία δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.«Υπερβαίνει τη δημοσιογραφική έρευνα αυτό που περιήλθε σε γνώση μου από το στενό περιβάλλον της οικογένειας», δήλωσε χαρακτηριστικά, επικαλούμενος μαρτυρία από πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας.Εν συνεχεία ο Γιώργος Αναστασόπουλος υποστήριξε πως:

«Αν αληθεύει, που έχω λόγους να πιστεύω ότι αληθεύει, καθώς προέρχεται από αξιόπιστο πρόσωπο, θα διευκολύνει τις Αρχές για να φτάσουν σε ένα από τα κίνητρα του ξεπαστρέματος της δύσμοιρης Τζωρτζίνας…».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η εν λόγω μαρτυρία θα ερευνηθεί από τις αρχές, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει.Μάλιστα, ο Γ. Αναστασόπουλος αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου σχετικά με τις ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «οι αναζητήσεις της για φαρμακευτικά σκευάσματα έφταναν μέχρι τις ΗΠΑ».

Πηγή :thecaller


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE