Νέα στοιχεία για την υπόθεση Καϊλή | Γνώριζε για τα χρήματα

Share on:

Αλλά η ιταλική εφημερίδα La Repubblica υποστηρίζει ότι η Καϊλή προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, όπως προκύπτει από τα τηλεφωνήματα που έκανε αμέσως μετά και τα όσα είπε ως τώρα στις Βελγικές Αρχές.

Στην πρώτη κατάθεσή της στους ανακριτές η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη με κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος στην έρευνα του Qatargate, έπρεπε να εξηγήσει πολλά στους δύο ανακριτές της δικαστικής αστυνομίας των Βρυξελλών που την ανέκριναν: τίνος ήταν τα χρήματα, γιατί βρέθηκαν στο σπίτι της, γιατί ζήτησε από τον πατέρα της να τα κρύψει, όταν έμαθε τη σύλληψη του Τζόρτζι, όπως μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.«Αφού συνελήφθη ο σύντροφός μου, μπήκα στο γραφείο του.

Έψαξα τα πράγματά του για να καταλάβω, γιατί συνελήφθη», είπε. Η Καϊλή βρήκε τη βαλίτσα, καθώς και έναν υπολογιστή και ένα τηλέφωνο. «Έτσι τηλεφώνησα στον πατέρα μου, που ήταν με το μωρό. Του ζήτησα να έρθει να πάρει τη βαλίτσα. (…) Ήταν μια βαλίτσα για τον Παντσέρι, που κρατούσε ο άντρας μου στο σπίτι. (…) Ήξερα ότι ο πατέρας μου θα πήγαινε στην κόρη μου γιατί είχα βάλει μπιμπερό στη βαλίτσα που είχε πάρει».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE