Νέα πρόκληση Ακάρ | Δεν αστειευόμαστε

Share on:

Σε εμπρηστικές δηλώσεις και απειλές κατά της Ελλάδας επανέρχεται ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προτάσσοντας το συνολικό φάσμα του αναθεωρητισμού της Άγκυρας.Σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι, Haber Global, ο Χουλουσί Ακάρ είπε πως η Άγκυρα έχει σχέδιο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, τα οποία θα εφαρμόσει «σε διαφορετικές φάσεις και στάδια».

Κατά την προσφιλή τακτική των Τούρκων αντέστρεψε την πραγματικότητα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι λέει ψέματα και διαστρεβλώνει την αλήθεια και δεν επιθυμεί ειρηνική επίλυση των προβλημάτων.«Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας, ούτε θα επιτρέψουμε τετελεσμένα. Το επαναλαμβάνουμε αυτό. Ο πρόεδρος μας αυτό είπε. Δεν αστειευόμαστε. Μην επιχειρείτε κάποια περιπέτεια σαν κακομαθημένοι, βασιζόμενοι σε άλλους. Ελάτε σαν άνθρωποι να κάτσουμε να μιλήσουμε», ήταν τα λόγια του Ακάρ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας, ούτε θα επιτρέψουμε τετελεσμένα. Το επαναλαμβάνουμε αυτό. Ο πρόεδρος μας αυτό είπε. Δεν αστειευόμαστε. Μην επιχειρείτε κάποια περιπέτεια σαν κακομαθημένοι, βασιζόμενοι σε άλλους. Ελάτε σαν άνθρωποι να κάτσουμε να μιλήσουμε», ήταν τα λόγια του Ακάρ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE