Και νέα καταγγελία από ασκούμενη στο γραφείο του Γεωργούλη

Share on:

Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο για ακόμη δύο καταγγελίες σε βάρος του από πρώην συνεργάτες του για κακοποιητική συμπεριφορά.Η μια μάλιστα φαίνεται να είναι κοντά στο να κάνει επίσημη καταγγελία, μετά την Ελένη Χρονοπούλου, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες Έφη Κουτσοκώστα.

Πρόκειται για μια κοπέλα η οποία εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του κ. Γεωργούλη πριν από κάποια χρόνια, στην αρχή σχεδόν της θητείας του είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη, και η οποία έμεινε στο γραφείο του για λιγότερο από ένα χρόνο.

Η κοπέλα φέρεται (τέλη 2019 – αρχές 2020) σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τότε στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου να είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη εκτός Ευρωκοινοβουλίου σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο.

Φέρεται να είχε πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, εντούτοις το θέμα δεν προχώρησε, και η ίδια δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα, προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει κι αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Είναι ωστόσο τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας τα προσωπικά στοιχεία διέρρευσαν, κάτι που φοβάται ότι θα συμβεί και στην ίδια.

Μένει να δούμε αν θα κάνει την επίσημη καταγγελία τις επόμενες ώρες ή όχι.

skai.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE