Πολάκης | Έχουμε Πρόεδρο, όχι στις εκλογές

Share on:

«Eχουμε Πρόεδρο» ανέφερε σε βραδινή του, μακροσκελή ανάρτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης καλώντας την κ. Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της ο οποίος επέλεξε να μην τοποθετηθεί μέχρι στιγμής από το βήμα του Συνεδρίου

«Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές» ανέφερε ο κ. Πολακης, εγκαλώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο.Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν!» αναφέρει σ συμπληρώνοντας πως «η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της !».

«Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική .

4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόραΓι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE