Πειθαρχική έρευνα για τον Δήμαρχο Ναυπλίου | Άφηνε περιττώματα στην πόρτα αντιπάλου του

Share on:

Άνευ προηγουμένου τροπή έχει πάρει η μάχη για τη δημαρχία του Ναυπλίου. Οδηγία για την έναρξη πειθαρχικής έρευνας έλαβε ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημητρης Κατσαρός αναφορικά με την υπόθεση του δημάρχου Ναυπλιέων που άφηνε σακούλες σκουπίδια και περιτώμματα στην πόρτα του αντιπάλου του στις προσεχείς εκλογές.

Η διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, αφού την Δευτέρα κιόλας θα ζητηθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος έχει ήδη παραδεχθεί την πράξη του, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες

Σημειώνεται πάντως, ότι σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, “δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ούτε υπήρξε ποτέ”.

Θέση για το απίστευτο περιστατικό πήρε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος που, σε ανάρτησή του, σημείωσε: “Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων”.

thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE