Νέα Δημοσκόπηση | Ισόπαλοι στην τρίτη θέση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ

Share on:

«Μάχη» για την τρίτη θέση φαίνεται ότι δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, όπως καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata. Την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σαφές προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον σταθερά στη δεύτερη θέση.

Ειδικότερα, στον δείκτη μέτρησης της πρόθεσης ψήφου της τακτικής πανελλαδικής δημοσκόπησης της Prorata «Σφυγμός Νοεμβρίου» η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό πρόθεσης ψήφου 34%, η κομματική επιρροή του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με μεγάλη διαφορά καταγράφοντας ποσοστό 12%, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΚΚΕ στο 10,5%.

Ακολουθούν η Ελληνική Λύση στο 4%, η Πλεύση Ελευθερία στο 3,5%, η Νίκης και οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, το ΜεΡΑ25 στο 2%, ενώ το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι ανέρχεται στο 15,5%.

Ερωτώμενοι ποιον πολιτικό αρχηγό προτιμούν, ποσοστό 33% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 23% τον Δημήτρη Κουτσούμπα, 18% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 15% τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13% τον Κυριάκο Βελόπουλο, 11% τον Στέφανο Κασσελάκη, 4% τον Δημήτρη Νατσιό και 3% τον Βασίλη Στίγκα.

Ως προς την καταλληλόλητα για την πρωθυπουργία της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (39%) υπερέχει με εξαιρετικά μεγάλη διαφορά των ανταγωνιστών του, με τον Στέφανο Κασσελάκη, το Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα να συγκεντρώνουν ποσοστά χαμηλότερα του 6% στον σχετικό δείκτη.

cnn.gr


Share on:

Τελευταία Νέα


Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE