Οικονόμου| Ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανόν γνωρίζει ότι δεν θα είναι πρώτο κόμμα

Share on:

Με τη συμπληρωματική τροπολογία για τον αποκλεισμό πολιτικών οργανώσεων όπως το κόμμα Κσιδιάρη και τις δύο βασικές αλλαγές που προβλέπει, ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Γιάννη Οικονόμου ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θλιβερή εξαίρεση ήταν η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει σε ένα δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε εγκληματικές οργανώσεις, ενώ η στάση του είναι πολιτικά ύποπτη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέροντας ότι «ο κ.Τσίπρας έριξε νερό στο μύλο όσων θέλουν τη δημοκρατία ανοχύρωτη και την επιβουλεύονται».

Σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με κλιμάκωση της πλειοδοσίας παροχών ελπίζοντας ότι θα ξεγελάσει τους πολίτες κι επιμένει μονότονα στο τάξιμο. Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε επιλήσμονες ούτε αφελείς. Συγκροτεί πακέτο μέτρων που υπερβαίνει το περιβόητο πακέτο της Θεσσαλονίκης που οδήγησε σε τρίτο μνημόνιο. Το νέο πακέτο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κοστίζει 45 δισεκατομμύρια σε ορίζοντα τετραετίας, και τρία είναι τα ενδεχόμενα πίσω από αυτό: Κρυφό σχέδιο υπερφορολόγησης, είτε διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, είτε τελικά γνωρίζει ότι δεν θα εφαρμοστεί το πακέτο γιατί δεν θα γίνει πρώτο κόμμα».

«Ο κ. Τσίπρας ξέρει τις αυστηρές υποχρεώσεις για τα μέλη της Ε.Ε. αλλά αδαιαφορεί και κοροϊδεύει την κοινωνία για να μη τεθεί θέμα απομάκρυνσής του από το κόμμα την επομένη των εκλογών», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Χαρακτήρισε στη συνέχεια «θλιβερό και συνάμα αποκαλυπτικό το γεγονός ότι παρά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον παλαιότερο συνεργάτη του Νίκο Παππά».

Σε ερωτήσεις σχετικά με τη δήλωση Τζανερίκου για παρεμβάσεις κυβερνητκών παραγόντων στη λειτουργία του Αρείου Πάγου, ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από την κυβέρνηση και δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Το σοβαρό είναι να καταλάβουμε ότι επιλογή της κυβέρνησης είναι να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα από το Σύνταγμα και να μην παζαρεύει την αξιακή της αρχή να προστατεύσει τη δημοκρατία από οποιοδήποτε τέχνασμα έχουν εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές». Σε επόμενη ερώτηση περί συνάντησης Τζανερίκου – Γεραπετρίτη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε την παραπάνω διάψευση.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE