Σκέρτσος | Αύριο η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ από τον πρωθυπουργό

Share on:

Χρειάστηκαν μόλις πέντε μέρες για να φανεί ότι οι θιασώτες της απλής αναλογικής και των έτσι χωρίς πρόγραμμα κυβερνήσεων συνεργασίας είναι απλώς θιασώτες της ακυβερνησίας και της παραλυσίας τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες μια Βαβέλ, ένα θέατρο του παραλόγου το οποίο αναδεικνύει γιατί είναι επικίνδυνο να πάμε στην κάλπη της 21ης Μαΐου με χαλαρή ψήφο, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο είπε ότι για αυτό λέμε ότι η μόνη καθαρή πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή που έχει διατυπώσει από την αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μια πρόταση που δεν διαταράσσει τη δυναμική πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και των εισοδημάτων. Αυτοδύναμη κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να συνεχίσει η χώρα στον δρόμο της σιγουριάς, της σταθερότητας και της προόδου. Μακριά από τα φαντάσματα του χθες».

Με διαπιστευτήριο το σύνθημά μας “το είπαμε το κάναμε” διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών στις πολύ κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου που δεν δικαιολογείται καμία χαλαρή ψήφος, ανέφερε ο κ. Σκέρτσος.

Ακόμα έκανε γνωστό ότι αύριο το πρωί θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Ο κ. Τσίπρας κάνει αυτό που λέμε στη γλώσσα της επικοινωνίας mirroring και βρίσκεται σε αμηχανία, ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 7 δισ. πρόσθετους φόρους στους ώμους της μεσαίας τάξης ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε 50 φόρους και αφαίρεσε αυτά τα 7δισ. ευρώ, απάντησε σε ερώτηση γύρω από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αύξηση των μισθών.

«Εμείς λέμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις πιέσεις που δέχεται το ελληνικό εισόδημα όπως και το ευρωπαϊκό εισόδημα[…] Όλες οι χώρες έχουν πιεστεί από αυτόν τον ιστορικά πρωτοφανή πληθωρισμό, η Ελλάδα όμως έχει καταφέρει να μειώσει τον πληθωρισμό ταχύτερα από τις υπόλοιπες χώρες κι αυτή τη στιγμή έχουμε τον 5ο χαμηλότερο πληθωρισμό στην Ευρώπη» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Η ΝΔ θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατήσουμε τις εγκληματικές οργανώσεις έξω από τη Βουλή, τόνισε απαντώντας σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου. «Νομοθετήσαμε τις αναγκαίες ρυθμίσεις, θα κριθούν πλέον αυτές οι ρυθμίσεις ως προς τη δυνατότητά του να κρατήσουν εκτός της Βουλής τους εγκληματίες» είπε και πρόσθεσε ότι οι τακτικισμοί δεν μας αφορούν.

Δεν υπάρχει καμία ανοχή στα λεγόμενα τάγματα εφόδου, καμία ανοχή στην ανομία, καμία ανοχή στον εκφοβισμό των πολιτών, απάντησε ο κ. Σκέρτσος κληθείς να σχολιάσει την έφοδο χρυσαυγιτών σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: skai.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE