Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος | Η πρώτη ομιλία του τη Δευτέρα

Share on:

«Σας λέω επισήμως ότι οι επόμενοι μήνες θα με βρουν ξανά ενεργό στην κεντρική πολιτική σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ.

Ως προς τα επόμενα βήματά του, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε αινιγματικός. «Η συνεργασία με κάποιον πολιτικό χώρο προϋποθέτει τη δημιουργία δικού σου χώρου, μιας κίνησης», επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας 20/11 ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κάνει την πρώτη του πολιτική ομιλία μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ.

«Η συγκέντρωση της Δευτέρας θα είναι συγκέντρωση θέσεων. Όποιος παρακολουθήσει αυτά που θα πω, έχει πολλά πράγματα να συμπεράνει», είπε με νόημα.

Ερωτηθείς για το ΠΑΣΟΚ και το αν θα μπορούσε να ενώσει την κεντροαριστερά, απάντησε: «Φαντάζομαι πως είναι μέσα στους στόχους και τους έχω ευχηθεί καλή επιτυχία. Εκείνο που γράφω διαρκώς στα κείμενά μου και επαναλαμβάνω είναι ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας δυστυχώς διαμορφώθηκε, ώστε να έχει ένα πολιτικό κόμμα κυρίαρχο, κυβερνητικό και επτά μικρά και κάνα δύο ακόμα υποψήφια».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Εγώ δε θέλω να χαρακτηρίσω με τρόπο αρνητικό έναν πολιτικό χώρο, όμως δεν έχουμε ακόμα καταλάβει, γιατί από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο κος Κασσελάκης ενεπλάκη σε μία εσωκομματική σύγκρουση, δεν έχουμε καταλάβει ποια μπορεί να είναι η ευθεία σχέση του με τους πολίτες».

ieidiseis – parapolitika


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE