Δένδιας | ΚΥΑ για την αύξηση του πτητικού επιδόματος

Share on:

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Μοίρα πυροσβεστικών αεροσκαφών -355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (355 ΜΤΜ)- της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων για ό,τι κάνουν τα πληρώματα για την πατρίδα.

Όπως είπε η αποστολή των πληρωμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί γενναιότητα και αυταπάρνηση. Τόνισε ότι αυτό επιβεβαιώθηκε μόλις προχθές με τον θάνατο του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι λίγοι οι πεσόντες σε αποστολές αεροπυρόσβεσης κι ότι από το 1977 χάθηκα 19 ιπτάμενοι «τους οποίους τιμάμε και δεν τους ξεχνάμε».

Η πολιτεία είναι δίπλα σας, σας υποστηρίζει, υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι οι ενέργειες για προμήθεια νέων πυροσβεστικών αεροσκαφών και την αναβάθμιση υπαρχόντων θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Ακόμα είπε ότι θα υπογραφεί άμεσα ΚΥΑ για την αύξηση του πτητικού επιδόματος χειριστών εναέριων μέσων πυρόσβεσης. Σημείωσε ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού προς τούτο είχε ανακοινωθεί στο υπουργικό συμβούλιο τρεις ώρες πριν από το δυστύχημα στην Κάρυστο.

ertnews


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE