Τσίπρας | Ως εδώ με την οικογενειοκρατία (vid)

Share on:

Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου, η χωρα μπορεί να έχει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομενη μέρα, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τον Πύργο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Όπου κι αν πήγα τις τελευταίες εβδομάδες είδα τον ψίθυρο να γίνεται φωνή, τη φωνή σύνθημα, το σύνθημα απόφαση αγώνα και νίκης: Ως εδώ!Ήρθε η ώρα της αλλαγής! Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης, παντού!

Κι από δω, από την πόλη σας, όπου σμίγει η Ιστορία με το σήμερα, θέλω να σας πω: Η δικαιοσύνη χρειάζεται τον Πύργο της!Τον δικό σας Πύργο. Είστε ιστορικά ο Πύργος της αλλαγής και της Δικαιοσύνης.

Όσο περνάνε οι ,μέρες γίνεται ολοένα και πιο καθαρό ότι η Ελλάδα βαδίζει πια στο δρόμο της πολιτικής αλλαγής. Της απαλλαγής από τη Δεξιά και την πολιτική της.

Mε τη φράση «ως εδώ με την οικογενειοκρατία και την αδιαφάνεια» ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφροδρή επίεθση στην κυβερνηση και τον πρωθυπυοργό. «Ως εδώ με μια κυβέρνηση που διαλύει κάθε δομή κοινωνικής προστασίας, ξεπουλά στρατηγικούς τομείς, και την ίδια στιγμή μοιράζει δισεκατομμύρια που δεν της ανήκουν, στα δικά της παιδιά, τους κομματικούς αξιωματούχους και την κρατικοδίαιτη ελίτ».

ertnews


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE