Σφοδρή αντιπαράθεση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη

Share on:

Πολιτική θύελλα και νέα δεδομένα στο δρόμο προς τις κάλπες προκαλεί η ευθεία στοχοποίηση από τον Παύλο Πολάκη, δικαστικών λειτουργών, δημοσιογράφων και δημοσίων λειτουργών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τον βουλευτή του και ο Αλέξης Τσίπρας τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ την Τρίτη συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο. Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη αλλά και τον αμετάκλητα καταδικασθέντα από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη ουδείς δικαιούται να ρίχνει λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Κουμουνδούρου.

“Οι πολιτικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη όπως διατυπώθηκαν στη ανάρτηση του είναι απολύτως αντίθετες με τις ομόφωνα εγκεκριμένες προγραμματικές μας εξαγγελίες για τη λειτουργία του κράτους, της δικαιοσύνης και των θεσμών.

Διατυπώθηκαν δε, ουσιαστικά ως απάντηση στη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Α. Τσίπρα στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, κατά τρόπο πρωτοφανή και εντελώς αδικαιολόγητο” αναφέρουν σε κοινή δήλωση ο Τομεάρχης ΔιαφάνειαςΓιάννης Ραγκούσης και ο Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE