Πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη ο πρώην Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Share on:

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και μάλιστα με δηλώσεις του ίδιου ότι ο ε.τ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αναλαμβάνει Πρόεδρος του «Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλια Κασιδιάρη.

Ο κ. Κανελλόπουλος επισήμανε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και επιβεβαίωσε ότι ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση “θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας”.

Ο πρώην ανώτατος Εισαγγελέας, που είχε υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης επισήμανε ότι, ο ίδιος θα υποβάλλει τη δήλωση του στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας την άδεια, για συμμετοχή στις εκλογές, ενώ παράλληλα θα αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του κόμματος στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στο οποίο προϊσταται ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος.Ο κ. Κανελλόπουλος υποστηρίζει ότι, ο Ηλίας Κασιδιάρης «θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας», ενώ ο ίδιος σε άλλες περιφέρειες, αφού ως γνωστόν, ως Πρόεδρος του κόμματος μπορεί να είναι υποψήφιος σε όποια περιφέρεια θέλει.Στις 5 Μαΐου 2023, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς και θα αποφανθεί για το Εθνικό Κόμμα-Ελληνες, καθώς και για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Libre.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE