ΠΑΣΟΚ | Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται για το χάος με τους πλειστηριασμούς

Share on:

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, ο Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον Γολγοθά, που βιώνουν χιλιάδες δανειολήπτες εξαιτίας των πλειστηριασμών. 

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το χάος, ξεκινώντας από το 2015 έως σήμερα. Ποιος έκανε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς; Ποιος έκανε αυτόφωρο το αδίκημα της παρεμπόδισης των πλειστηριασμών; Ήταν ο Σύριζα, ο οποίος τώρα συγκρούεται με τη Νέα Δημοκρατία, για το ποιος έκανε το μεγαλύτερο κακό. Πότε ήταν η χειρότερη τρόικα στην Ελλάδα; Το 2010. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, με το νόμο 3869 προστάτευσε την κύρια κατοικία, υπό τις χειρότερες συνθήκες, με την χειρότερη τρόικα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ που πανηγύριζε για την έξοδο από τα μνημόνια και η Νέα Δημοκρατία που υποτίθεται ότι φέρνει την ανάπτυξη, εισήγαγαν αυτό το πλαίσιο».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, υπογράμμισε ότι είναι εφικτό να αναβιώσει επικαιροποιημένος ο νόμος Κατσέλη, σημειώνοντας: «Έχουμε συνθήκες που δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Αν δεν είναι αυτό απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών, τι άλλο είναι;  Έχουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και όσοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι μέχρι τώρα είναι οι πρωταθλητές της επιβίωσης στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε ξανακαταθέσει τροπολογία σύμφωνα με την οποία επαναφέρουμε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποχωρήσει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή και ζητάει τώρα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην δημόσια τηλεόραση, τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης στην ΕΡΤ αποκάλυψε τον ιδεασμό του για την αυτοδυναμία. Μας είπε: “Ή αυτοδυναμία ή τίποτα”. Πριγκιπικοί τρόποι. Πρέπει να μας εξηγήσει γιατί η παντοδυναμία του και η ανεξέλεγκτη εξουσία του, ταυτίζονται με τη σταθερότητα. Θέτει το ψευδές δίλημμα  «ή εγώ ή το χάος».

Τέλος ο Παναγιώτης Δουδωνής αναφέρθηκε και στην οργανωμένη προσπάθεια επηρεασμού των ψηφοφόρων μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το μόνο κόμμα που δεν έχει ανύπαρκτα trolls και bots είναι το ΠΑΣΟΚ. Είναι πολύ υποκριτικό να μιλάνε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία για τα trollsΤο παιχνίδι αυτό έχει ξεκινήσει την περίοδο του αντιμνημονίου, όταν ήταν και οι δυο μαζί στις πλατείες  και φώναζαν ότι υπάρχει άλλη λύση. Η Νέα Δημοκρατία το έχει κάνει επιστήμη», κατέληξε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE