Νέα επίθεση Πολάκη στη Νικολάου πάρα το σάλο αντιδράσεων

Share on:

Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκέλεσε η ενέργειά του, επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημείωνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

Νωρίτερα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της είχε σημειώσει ότι η ενέργεια του Παύλου Πολάκη να δημοσιοποιήσει σε ανάρτησή του τη διευθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου είναι μια καθαρά φασιστική πράξη καθώς στοχοποιεί πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοινωση του γραφείου τύπου της ΝΔ αναφέρει:«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος.

Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».

Σοφία Νικολάου για Πολάκη: «Με καθιστά στόχο για τρομοκράτες και ποινικούς»

Η ενέργεια του Πάυλου Πολάκη είχε προκαλέσει και την αντίδραση της ίδιας της κας Νικολάου η οποία σε ανάρτησή έκανε λόγο για «χρυσαυγιτισμό που δεν έχει τέλος» και ότι ο πρώην υπουργός την καθιστά άμεσο στόχο.

«Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Η κα Νικολάου μιλά για χρυσαυγιτισμό που δεν έχει τέλος και σημειώνει ότι «όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτει και ελέγχεται γι’ αυτά».

Στην ανάρτησή της καλεί επίσης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναμετρηθούν στα δικαστήρια χωρίς την προστασία της βουλευτικής του ασυλίας, επισημαίνοντας

«Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν»

protothema.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE