Μήνυμα συσπείρωσης από τον Πρωθυπουργό στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Share on:

Στην πανηγυρική συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα –  θα μιλήσει απόψε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ένα κάλεσμα συσπείρωσης της παράταξης με το βλέμμα στην αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες. 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει μήνυμα συσπείρωσης στο κόμμα του αλλά θα απευθύνει κάλεσμα και σε όσους όπως έχει πει ο ίδιος μπορεί να δυσαρεστήθηκαν από τη ΝΔ και θα τους καλέσει να επιστρέψουν στους κόλπους της έτσι ώστε να της δώσουν την δύναμη να υλοποιήσει και να διορθώσει τις όποιες αστοχίες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Την ίδια ώρα, το πολιτικό θερμόμετρο θα συνεχίσει να ανεβαίνει όσο θα πλησιάζουμε στην 21η Μαΐου και αυτό φάνηκε και από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του από την Κέρκυρα.
Ειδικά για το θέμα συγκρότησης κυβέρνησης ηττημένων – κάτι το οποίο άφησε ανοικτό χθες στην ΕΡΤ ο κ. Τσακαλώτος – ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην συγκέντρωση της ΝΔ στο νησί των Φαιάκων.
«Προσέξτε, οι αντίπαλοί μας δεν έχουν αρχές. Εάν οι αριθμοί βγαίνουν -μικρή η πιθανότητα αλλά μπορεί να υπάρξει- τότε δεν θα διστάσουν να συμμαχήσουν ανεξάρτητα από όσα λένε προεκλογικά. Τους ενώνουν, άλλωστε, δύο πράγματα: Η ιδεοληψία τους για την εξουσία, αλλά τους ενώνει και μία αντιπάθεια, μερικές φορές τολμώ να πω και ένα μίσος, για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για μένα προσωπικά. Ας είναι οι επιθέσεις τους τα παράσημά μας».

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE